Gündem

CHP’nin belli olan 227 belediye başkan adayının tam listesi

ANKARA (İGFA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi toplantısı sonrasında basın toplantısı düzenledi.

Yücel, Parti Meclisi’nde bazı adayların belirlendiğini açıkalrken, 6 il merkezi ile birlikte toplam 227 seçim bölgesinde PM toplantısında belirlendiğini söyledi.

4 büyükşehirden 2’sinin zaten ilan edildiğini anımsatan Deniz Yücel, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız; İstanbul’u AKP’nin talancı belediyecilik anlayışından kurtaran ve halkçı belediyecilik anlayışıyla tanıştıran, Sayın Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız ise Ankara’yı parsel parsel satanlardan kurtaran, Ankara’yı sosyal belediyecilik anlayışıyla tanıştıran Sayın Mansur Yavaş” dedi.

Bursa ve Balıkesir illerinde de daha önce partinin ve örgütün üzerinde mutabakata vardığı, ayrıca anketlerde de kazandığını gördüğümüz isimlerin Parti Meclisi’nin kararıyla adaylaştığını kaydeden Deniz Yücel, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Bozbey. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ise Sayın Ahmet Akın” ifadelerini kullandı.

Yücel, 23 seçim çevresinde örgüt denetimde ön seçim kararı alındığını, 58 seçim çevresinde örgüt denetimde seçim yapma yetkisi verildiğini kaydetti.

İşte CHP’nin belli olan 227 belediye başkan adayının tam listesi:


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -