Gündem

Ankara Büyükşehir’den Ankaragücü’ne şampiyonluk yolunda moral desteği

Başkent’te sporun gelişmesi için spor kulüplerine destek olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, TFF 1. Lig’de lider durumda bulunan ve şampiyonluk için gün sayan MKE Ankaragücü Spor Kulübüne destek olmak için kentin birçok noktasını, kent ekranlarını, billboardları ve metro vagonlarındaki ekranları ‘‘Tüm şehir yanında Şampiyon Ankara” yazılarıyla donattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, TFF 1. Lig’de lider durumda bulunan ve şampiyonluk için gün sayan MKE Ankaragücü Spor Kulübü’ne desteğini sürdürüyor.

Başkent’in asırlık çınarı Ankaragücü’ne yakışır spor tesisi yapmak amacıyla bugüne kadar sentetik çim sahadan tribün inşaatına, kapalı spor salonu çatı izolasyonundan basketbol salonu tadilatına kadar birçok konuda destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, şampiyonluk yolundaki kulübe moral olması için kenti “Tüm şehir yanında Şampiyon Ankara” yazılarıyla donattı. 

BAŞKENT ANKARAGÜCÜ İÇİN TEK YÜREK

ABB, Ulus meydanında yapımı devam eden EGO binasına sarı lacivert renkte dev afiş asarken kent ekranları, billboardlar ile metro vagonlarındaki ekranları da ‘‘Tüm şehir yanında Şampiyon Ankara” yazılı görsellerle süsledi.

Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı “Kurtuluş Savaşı Gazisi, Eren ile Mert’in sevdalısı, gurur dolu arması… Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız” paylaşımıyla da moral desteğini sürdürdü.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -