Gündem

Biber: “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır”

CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Halka hesap veriyoruz, iktidara geliyoruz” dedi.

 Artvin’de CHP’li belediye başkanları tarafından gerçekleştirilen “Halka hesap veriyoruz, iktidara geliyoruz” programının beşincisi gerçekleştirildi. CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Yıldız, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, CHP Şavşat İlçe Başkanı İmran Kayaoğlu, CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, CHP Arhavi İlçe Başkanı Erkan Özyazıcı, CHP Borçka İlçe Başkanı Vehbi Yılmaz, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, İYİ Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Erdoğan Barsbay, Artvin İl Genel Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve Kemalpaşa halkı etkinliğe katılım gösterenler arasındaydı.

 “HALKIN YARARINA ÇALIŞAN BİR ANLAYIŞI PAYLAŞIYORUZ”

Programa ilişkin konuşan CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, “Üç yıl boyunca yaptığımız hizmetleri halkımızın hizmetine sunduk.” dedi.  Programın hazırlanışı için personele ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Başkan Biber, “Sosyal belediyeciliğin nasıl olduğunu halkımıza gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. 11 büyükşehir belediyemizde, Artvin’imizin ilçelerinde halkın yanında duran, halkın yararına çalışan bir anlayışı paylaşıyoruz. Yaptıklarımız ise yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz. Belediye Başkanlarımızın ” Halka Hesap veriyoruz, İktidara  geliyoruz ” sloganlı sunumların sonuncusu Artvin Merkezde Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Coşkulu  kalabalığa yapılan sunum saat 18.00 de başladı ve saat 22.00 de son buldu. Çalışmalar çok detaylı ve başarılı bir şekilde Artvin halkına sunuldu. Bende bu toplantıda genel bir konuşma yaparak hem Belediye başkanlarımıza teşekkür ettim hem de Ülkemizin bu gün içinde bulunduğu durum nedeniyle MİLLET İTTİFAKI olarak ilk seçimde iktidar olmamızı ve halkın çektiği sıkıntılara çözüm bulunacağını dile getirdim. Katılan herkese çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -