Gündem

BIST100 analizi

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde Banka hisselerinde güçlenen alımlar ile pozitif seyir izleyen BIST100 endeksinde %2.05 oranında değer kazanımı ile 2393.39 seviyesinden hafta tamamlandı.

Endekste yükseliş hareketinin ralli havasında sürdüğünü görüyoruz. Tarihi zirveye biraz daha yaklaşan endekste teknik göstergelerde pozitif görünüm korunuyor. Kısa vadeli gösterelerin aşırı alım yani direnç seviyelerinde olmasına rağmen göstergelerde şimdilik net bir bozulma görmüyoruz.

Endekste özellikle bu hafta banka hisselerinde güçlenen alımların sanayi sektör hisselerinden Bankacılık sektörüne geçişlerin başladığını gösteriyor.

Tarihi zirve konumunda olan 2406 seviyesine bir adım daha yaklaşan endekste yükselişin devamını banka hisselerine olan talebin belirleyeceğini düşünüyoruz. Mevcut görünüm 2406 zirvesinin de kırılabileceğini gösterirken, 2406 zirvesinin kırılması halinde endekste haftalık bazda 2500- 2520 bandını üst direnç noktaları olarak hedefliyor olacağız.

Endekste son yükseliş kanalının alt bandı konumunda olan 2320 seviyesini ise haftalık bazda ilk destek noktası olarak verebiliriz

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -