Sponsorlu Bağlantılar

Bitkisel Yağda Doğru Tercih

Bitkisel Yağda Doğru Tercih

Naturalis Olea, soğuk sıkım metoduyla katkısız güvenilir doğal bitkisel yağlar ve buhar distilasyonu methoduyla uçucu esansiyel aromatik bitkisel yağlar üretimi ve online bitkisel yağlar satışı yapan sektörün güvenilir, lider sanayi kuruluşudur. Bitki tohum, çekirdek, kök, çiçek ve yapraklarından doğal yağlar üretir.

Naturalis OLEA Gıda Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi unvanıyla bitkisel yağ üretimi alanında faaliyet göstermektedir.

Antalya ilinde 3200 metrekare açık , 2400 metrekare kapalı alanda; Soğuk sıkım bitkisel yağ üretimi prosesiyle doğal sabit yağlar ; su buharı distilasyonu prosesiyle uçucu esansiyel aromatik bitkisel yağlar üretimi yapmaktadır.

Naturalis OLEA bitkisel yağ üretim tesislerinde, 20 başlıklı soğuk sıkım bitkisel yağ üretim hattı yanı sıra, 3000 Litre kapasiteli su buharı distilasyonu, uçucu aromatik yağ üretim hattı yer alır.

Naturalis OLEA, Türkiye’de yetişen yağlık tohum, çekirdek ve tıbbi aromatik bitkileri kullanarak bitkisel yağ üretimi yapmaktadır. Zengin bitki çeşitliliğine sahip ülkemizden elde ettiğimiz hammaddeleri işleyerek, elde ettiği nihai ürünleri 16 farklı ülkeye ihracatını gerçekleştirir. İhracatını gerçekleştirdiğimiz bitkisel yağlar, kategorisinde en yüksek kalite unvanına sahiptir. En yüksek kaliteli bitkisel yağ üretiminde diğer ülke firmalarının örnek aldığı üretim ve kalite politikasına sahiptir.

Tıbbi aromatik bitkisel yağ sektörü ülkemizde sektörel anlamda çok fazla tecrübeye sahip değildir. Bu yüzden yaklaşık 20 yıllık bitkisel yağ üretim tecrübemizle Türkiye’nin en köklü tıbbi aromatik bitkisel yağ üretimi yapan firmadır. Bu bağlamda sektörün hem öncüsü hemde geliştirici olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Naturalis OLEA, ürettiği tüm bitkisel yağları, hiçbir katkı maddesi kullanmadan saf olarak, en yüksek kalitede üretim gerçekleştirir. Yüksek kaliteli üretim ve katkısız bitkisel yağlar satışında, üretim ve satış süresince süreklilik ilkesini gözetir. Müşterilerimiz Naturalis OLEA bitkisel yağlarda sezon başında aldığı ilk ürün ile yıl sonunda aldığı ürün arasında hiçbir kalite farkına rastlamaz. Bu vizyon müşterilerimizde %100 memnuniyet sağlama da en önemli ilkelerden biridir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -