Sponsorlu Bağlantılar

Burun Estetiği (Rinoplasti) Neden Tercih Edilir?

Burun Estetiği (Rinoplasti) Neden Tercih Edilir?

Genel kapsamda burun estetiği, Türkiye’de kendini geliştirmekte olan bir estetik çeşidi haline gelmiştir.

Bazen kendi istekleri ile bazen mecburi zamanlarda bu estetik ameliyatı yapılmaktadır.

Ayrıca, burun estetiği fiyatları da bir o kadar uygun olup isteyen herkesin gönül rahatlığı ile yapması amaçlanmıştır.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nedir?

Kişilerin her ne kadar güvensizlik sorunu olsa da uzman doktorlar tarafından yapılan bu estetik ameliyatı için akla takılan sorular cevaplanmaktadır.

Burun estetiği yaptıran kişilerin yüzde doksan dokuzu sahip olduğu burun şeklinden oldukça memnun olup beğeni sunmaktadır.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetiği yapmak için kişinin ilk yapması gereken burnundan memnun olup olmadığı neden memnun olmadığı ve nasıl bir burun şekli istediği olacaktır.

Bunlardan emin olan kişi kendine uygun klinik ve doktor bulduktan sonra araştırıp randevu oluşturmalıdır.

Randevu oluşturan kişi randevu zamanı geldiği zaman hastaneye gider ve yatış işlemi başlar. Ameliyattan bir ile beş saat öncesi yatış gerçekleştirilir ve tüm işlemler eksiksiz olarak yapılır.

Daha sonra ise estetik ameliyatı için işleme başlanır. Estetik ameliyatı öncesi kişi burnuna hiçbir kimyasal madde kullanmamalı idir. İstediği burun estetiği yapıldıktan sonra kişi müsaade altına alınır.

Kimlere Uygulanır?

Burun estetiği yaşını doldurmuş olan gelişimini tamamlamış olan hiçbir alerjik reaksiyonu olmayan bireylere burun estetiği için sorun oluşturmayacak şekilde gerçekleştirilir.

Bunun yanında herhangi bir kronik rahatsızlığı olan bireyler ve aynı zamanda hamile ya da gebelik gibi durumda olan bireyler, bu mevcut durumlarını estetik öncesinde bildirmelidir.

Bu hem kişi için daha sağlıklı ve güvenilir olur hem de doktor bunları bilerek yanlış bir iş yapmış olmaz. Gelişimi tamamlanmayan kimselerde ise vücut organları tam oturmadığı için işlem yapılması uygun görülmez.

Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Burun estetiği bazen kişilerin kendi isteklerine göre yapılır. Kişiler sahip oldukları burun modelini beğenmeyip kendi seçtikleri modeli isterler.

Bazen de kişinin yaşadığı sağlık sorunları kazalar yanma olayları gibi olumsuz durumlar sonucunda kişi estetik yaptırmak zorunda kalır. Bazen de doğuştan olma özellik olan burun şekli bozukluğu kişiyi rahatsız eder.

Burun, yüzün ve vücudun en önemli olduğu noktalardan olduğu için bu kişiyi tanınmasına ve kimliğinin oluşmasına neden olur.

Bu yüzden doğuştan olan kemerli yamuk büyük küçük yassı burunlar durumunda kişinin istediğine göre estetik yapılır.

Burun Estetiği Öncesi Bilinmesi Gerekenler?

Burun estetiği yaptırmak isteyen kişiler ilk önce kendilerine uygun doktor ve klinik bulduktan sonra istedikleri burun şekillerini seçip estetik ameliyatı olurlar.

Bunun öncesinde kişinin bilmesi gereken en önemli faktörler; geçmişte yaşadığı herhangi bir sıkıntı kullandığı ilaç ilaçların yaşattığı olumsuz etkiler hamilelik durumu emzirme dönemi gibi durumlar doktora bildirilmelidir.

Öncesinde yapılacak olan bir diğer işlem ise ameliyat sonrası yapılması gereken işlemler olacaktır. Öncesinde araştırılması gereken bir diğer konu ise burun estetiği fiyatları konusudur.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiği yaptıran kişiler altı ile yirmi saat arasında taburcu olmaktadır. Taburcu olan kişiler bir gün boyunca duş almamalı ve burnunu her türlü dış etmenden korumalıdır.

Yüzüne ve burnuna hiçbir kimyasal sürmeyecek ve güneş ışınlarından kendilerini korumalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları yapılan işleme göre işlem sitesine göre işlem yapılacak olan şekle göre fiyatta farklılıklar gösterir.

Bu fiyatlar her daim oldukça uygun olup kişileri sıkıntıya sokmadan kolayca ödeme yapılabilir. her şekilde ödeme seçeneği ile burun estetiği fiyatları uygun fiyatlarla karşınıza çıkmaktadır.

https://www.mehmetemredinc.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -