Gündem

Covid Tedbirlerine Uygun Oteller

Covid Tedbirlerine Uygun Oteller

Türk hükümetinin sınırlarını kontrol etmek için kullandığı çeşitli seyahat kısıtlamaları var. Bu, ülkemizdeki güvenlik ve sağlığı korumak için özel önlemleri içerir.
COVID-19 nedeniyle Türkiye, kamu güvenliği açısından yabancı ziyaretçilere seyahat kısıtlamaları getirdi. Türkiye’nin Covid kısıtlamaları pandemi boyunca gözden geçirildi ve güncellendi.
Kısıtlama boyunca ise en çok tercih edilenlerin başında fethiye yat kiralama turizmi gelmektedir.
Türkiye’ye Seyahat Edebilir miyim? Türkiye Turistlere Açık mı?
Evet, Türkiye turizme açık. Türkiye’nin göçmenlik düzenlemelerine uyan tüm milletlerden yolcular, aşağıda belirtilen kuralları izleyerek ülkeye girebilirler.
Her zaman olduğu gibi, yabancıların Türkiye’ye seyahat etmek için bir pasaporta ve geçerli bir vizeye veya onaylanmış bir çevrimiçi e-Vizenin bir kopyasına ihtiyacı vardır.
Ziyaretçiler en son kilitleme güncellemesini ve seyahat uyarılarını kontrol etmelidir. Uluslararası durum geliştikçe, turistler için Türkiye seyahat kısıtlamaları sürekli olarak gözden geçirilmektedir.
Covid Tedbirlerine Uygun Oteller

fethiye yat otel lerinden Alesta Yat Otel Türkiye’de uluslararası covid prosedürlerine uygun sayılı otellerden biridir. TripAdvisor ve Booking sıralamarında en yüksek puanlı yerli otellerden olan Alesta Yachting, covid prosedürlerine uygun uluslararası standartta yerli otellerden biri seçildi ve gelişmeye devam ediyor.
COVID-19’un yayılmasını azaltmaya yardımcı olmak için tıbbi uzman rehberliğinin ardından, yerel veya ulusal yönergeler veya yönergelere göre, küresel olarak Alesta otellerindeki kapalı ortak alanlarda ve açık alanlarda dolaşırken yüz maskeleri veya maskeler gerekebilir. Özel gereksinimler için lütfen doğrudan otelle iletişime geçin.
Dünya Sağlık Örgütü (WHO), Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), diğer önde gelen kuruluşlar ve uzmanlar ve yerel tarafından paylaşılan rehberlik ve bilgiler dikkate alınarak geliştirilen prosedür ve protokolleri takip ederek ve tetikte kalarak sorumlu ve güvenli seyahate inanıyorlar.
Ortak alanlar arasında otel lobileri, asansörler, misafirlerin oturmadığı ve sosyal mesafeye sahip olduğu toplantı ve etkinlik alanları, restoran ve barlar, fitness salonları yer alabilir. Sağlık durumu olan misafirler, restoranlarda yiyecek ve içecek tüketen misafirler, açık havada ve sosyal mesafeli oturanlar, toplantı ve etkinlik misafirleri, oturan ve sosyal mesafeli olanlar ve reşit olmayan çocuklar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere bazı misafirler bu görevden muaf tutulabilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -