Gündem

Elektronik Sigaranın Iqos Iluma Modeli Çıktı

Elektronik Sigaranın Iqos Iluma Modeli Çıktı

 

Sigara alışkanlığınızı daha farklı bir çözüm ile değiştirmek ister miydiniz? E-sigara ya da elektronik sigara modelleri gibi pek çok cihazlar, bugün sıvı kullanımıyla beraber nikotin almanızı sağlayan cihazlar olsa da dijital bir sigara içme aracı olarak PMI markasının ürettiği Iqos cihazını deneyebilirsiniz. Tütün tadını en iyi şekilde alabileceğiniz bu cihazlarda 3 cm uzunluğunda sigaranın buharlaşma tekniğiyle yakmadan tamamen ısı kullanılarak tütün tadını almanıza yardımcı olduğundan söz etmek mümkündür. Yanmaması sayesinde de zararlı kimyasallardan kendiniz korumuş oluyorsunuz.

 

Isıtmalı bir tütün sisteminden yararlanacağınız şekilde bu ürünlerle beraber sizlerde Iqos ile beraber en iyi şekilde tercilerde bulunabilirsiniz. Iqos Iluma veya 3 Duo ürünler, piyasanın en iyisi olurken bugün internet üzerinden satın alım konusunda faydalanabilirsiniz.

 

Faydalanacağınız bir ürün olana dumansız bir gelecek için bu tip bir ürün ile bir nevi buhar yönteminden faydalanmış olacaksınız. Buhar açığa çıktığı gibi bunun içerisinde ihtiyaç duyduğunuz nikotini alırken daha az riskli şekilde kullanım sağlamış olacağından emin olabileceksiniz. İnternet üzerinden de online olarak satın alım yapabileceksiniz.

 

Buharıyla yararlanacağınız nikotin ihtiyacınızı karşılama süresi içerisinde Iqos tüm modellerinde sizlere yüksek kapasiteli gerçek sigara içme avantajını sunuyor. Sıvı nikotinler yerine gerçek tütünün ısıtılarak yanması ve sizlere sigara dumanı sunması sayesinde Heets sigaralarını tercih edebilirsiniz. 3 CM’e sahip bu sigaralarla alışkanlığınızı kaybetmeden keyfini her zaman yaşayın.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -