Sponsorlu Bağlantılar

Entegrasyon Firmaları Yetersiz Kalıyor!

Entegrasyon Firmaları Yetersiz Kalıyor!

Entegrasyon firmalarının sunmuş olduğu hizmetler, gelişen e-ticaret piyasanın ihtiyaçları için artık yetersiz kalmaktadır. Platinmarket E-Ticaret Şirketi Kurucularından Fatih Balkan’ın açıklamalarına göre; “2010 yılından bu yana, müşterilerimizin isteklerini bir araya getirip Platin360 markasıyla yeni bir ürün oluşturduk. Sadece bununla sınırlı değil, Gelişen e-ticaret piyasası için, gelişime açık bir ürün ortaya çıkmış oldu.”

Sizler için bu ürünü yakından inceleyip değerlendirdik. Açıkçası alışılmışın dışında yeni özellikler bulunduğundan eminiz. Fiziksel mağazanızdan yaptığınız satışın stok kontrolünden, sosyal medya ünlüleri ile reklam çalışması bile gerçekleştirebileceğiniz bir platformdan bahsediyorum. Modern arayüzü sayesinde kullanıcı dostu bir yapıya sahip, güçlü mimarisi bulut teknolojisi tabanlı ve sorunsuz hizmet sağlıyor. En çok hoşumuza giden, 7/24 uzman kadrosunun çözüm odaklı desteği oldu. Bu yüzden bizden geçerli not aldı diyebiliriz. Full demo sürümünü incelerken, yeni özelliklerin geleceğini de fark ettik. Platin360 sistemindeki ürünleri, yabancı dil destekli e-ticaret sitenizden veya yurtdışı pazar yerlerinden satışını sağlayabileceksiniz ve tek link ile ödeme modülü sayesinde sepet, açık ödeme ve cari ödeme şeklinde tahsilat yapıp, takip edebileceksiniz.

İlk olarak 34 ülkeden 20 bine yakın katılımcının İstanbul’da buluştuğu, İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde, World E-Commerce Forumda tanıtılan Platin360 için gelecek parlak görünüyor. Dünya e-ticaretinin yeni yol haritasının çizilmesinde Platin360’ın, Ülkemiz için nasıl bir rol oynayacağını beraber göreceğiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -