Sponsorlu Bağlantılar

Geçmişten Gelen Tecrübesi Ve Sürekli Gelişim Yolunda Olan İnci Davetiye!

Kurulumu Hızır Aydın ile yapılan ve 1978 yılında küçük bir işletme olarak başlatılan İnci Davetiye kendi ismini bulana kadar uzun yollardan geçmiş, sürekli olarak kazandığı deneyimlerle ve bilgi birikimleri ile de şimdi kendi sektöründe tavsiye edilenlerden, ismi duyulanlardan biri haline gelmiştir. İlk zamanlarda sadece kartpostal üretimi ve satışı ile başlayan iş, devamında ürün çeşitliliğine de gidilerek dönemin taleplerine de kulaklarını tıkamamıştır.

Bu aslında olması gereken bir tavır olsa da bu şekilde ilerliyor olması, onu hem ilerilere taşımıştır. Müşterileri tarafından aldığı ilgi, üretimde var ettiği kalite ve çeşitlilik tavsiye edilen bir marka olması yolunda oldukça etkilidir.

İnci Davetiye Bünyesinde Memnuniyet!

Düğün dönemlerimizde her birimiz her şeyin en güzelini ve en ilgi çekineni bulmak, bunlarla beraber de çift olarak kendi tarzımızı yansıtmak isteriz. Özellikle de düğün davetiyesi kısmında buna oldukça özen gösteririz çünkü bu davetiyeler bizim mutluluğumuzun ilk habercileridirler. Oysa seçim yapma kısmında ise karşımıza çıkan engeller de ne yazık ki içimizde oluşan burukluğun temsilcisi olmaktadır.

Dönem içerisinde beğendiğimizi bulmak konusunda zorlandığımızda ya da beğendiğimiz davetiye fiyatı oldukça yüksek olduğunda eğer bütçemizi aşıyorsa, buna gerek olmadığını düşünerek daha uygun fiyat içeriklerine sahip ürünlerden tercih ederiz. İnci Davetiye’de aslında bu kısımda tam da tercih edilmesi gereken adrestir. Çünkü ürünler hem çeşitli hem de uygun fiyatlıdır.

Alışverişlerinizde Güven İçin İnci Davetiye!

Kalbinizden geçen seçimleri, uygun fiyat seçenekleri ile bulabildiğiniz İnci Davetiye size ödeme kısmında da güvenli bir şekilde hizmet sunmaktadır. Yani ücret ödemesi yaparken herhangi bir sıkıntı yaşamanız da mümkün değildir. Yine de önlemler üst seviyede tutulmakta ve kart bilgileriniz de kişisel bilgileriniz de kimsenin göremeyeceği bir biçimde koruma altında tutulmaktadır.

Ürünleri aldıktan sonra da çok hızlı bir şekilde kargoya teslime dilen ürünler, en erken şekilde sizlere ulaştırılmaktadır. Bunun yanı sıra sizden teslimat sırasında bir ücret talep edilmemektedir ve ülkemizin her noktasına olduğu gibi yurt dışında da marka faaliyetlerini sürdürmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -