Sponsorlu Bağlantılar

Kadın Ev Terliği

Kadın Ev Terliği

Dışarıdan eve geldiğimizde, ya da evimizde misafir ağırladığımızda, her mevsimin vazgeçilmezi ev terlikleri olmaktadır. Ayak sağlığını düşünen ürünler üretmede uzman Muya, ev terliği konusunda hassas olan kadınların en çok kullandıkları arasında, ilk sıralarda yer almaktadır. Konforlu ve şık ev terliklerinin üretiminde kullanılan özel malzemeler, terlemeyi önleyerek, koku ve mantar oluşumu gibi sorunların önüne geçmektedir.

Hem Sağlıklı Hem de Şık Kadın Ev Terlikleri

Topuk dikeni pek çok kadının sorunu olduğundan; kadınların gün içinde ev işlerini yaparken, dinlenirken rahat etmelerini sağlayan özel yapısı, bu terlikleri diğerlerinden ayırmaktadır. Bel ve sırt ağrılarını engellemek, günlük işlerinizi daha sağlıklı adımlar atarak yapmak, bu koleksiyonda ön plandadır. Teknolojik jel sayesinde, terlik kullanırken vücut yapınız bozulmayacaktır. Ayak ve vücut ağrılarını en aza indirecek ergonomik yapıdaki terlikler, ev içindeki hareketlerinizi daha rahat hale getirmektedir.

Üst yapısı kapalı veya açık Muya kadın ev terliği, suni deri ya da tüylü çeşitleriyle, mevsime göre tercih edilebilmektedir. Bel fıtığı gibi sağlık sorunlarında özellikle önerilen terlikler, kullanıcıyı en az seviyede yoracak düzeyde, ekstra anatomik yapıda tasarlanmıştır. İstediğiniz model ve renkleri, her yaşa hitap eden ürünler arasında bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -