Gündem

Kasa ve Dorse Tamiri

Özfrigo, ürünlerinizin taze kalmasını sağlayan frigorifik araçlar ile taşıma hizmeti sunar.

Profesyonel ekibiyle kaliteli bir hizmet veren firmanın ürünleri 2 yıl garantili şekilde temin ediliyor. E posta veya telefon yoluyla ulaşabileceğiniz Öz Frigo, olası arıza durumlarında sorunu analiz ederek kısa süre içerisinde adresinize ekip gönderir. Hasarlı olan Kasa Tamiri yapılırken kaliteli işçilik ve malzeme kullanan firma, onarım ve bakım dışında kaplama için de hizmet veriyor.

Dorse Tamir ve Bakım

Dorse Tamiri tır ve kamyon gibi araçların taşıma bölümünün tamir edilmesidir. Kasanın tamiri, bakımı ve onarımı taşınan ürünlerin zarar görmesini engellemek için yapılır. Malların istenilen yerlere güvenli şekilde ulaştırılması için özel yapıda üretilen dorse, demir veya melikten imal edilir. Dorse içerisindeki kafes yapı ve üzerindeki kumaş kaplaması malın korunmasına yardımcı olur. Tır ve kamyonların dorse kasası içerisindeki hasarların tamir edilmesi çok önemlidir. Öz Frigo firması tecrübeli ekibiyle dorse tamiri, bakımı ve onarımı konusunda en iyi şekilde hizmet veriyor. Kaliteli parçalar ve malzemeler kullanarak dorse tamir işlemlerini uzun ömürlü şekilde yapıyor.

Hasar ve yıpranma durumuna göre farklı teknikler ve işlemler uygulayan firma, dorsenin iç ve dış duvarlarındaki aşınmaya göre de dorse duvarlarını sökerek tamir edebiliyor. Küçük aşınımlarda duvarlar sökülmeden de tamir yapılabilir. Tamir için kullanılan yedek parçalar ve malzemeler de 1. kalite olarak kullanılıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -