Gündem

Kılıçdaroğlu’dan CHP Kadın Kolları’na talimat

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya “81 il, 973 ilçede elektriği kesilen ailelerle dayanışın” talimatı verdi.

Nazlıaka, CHP liderinin talimatı üzerine harekete geçti. Nazlıaka, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ve 81 il kadın kolu başkanına görevlendirme yazısı yazdı. Nazlıaka, “Bir hane karanlıkta ise hepimiz karanlıktayız. Bu karanlığa birlikte aydınlatmak için 81 il 973 ilçede elektriği kesilen haneleri tek tek ziyaret edeceğiz” dedi.

Konuyla ilgili partiden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın verilerine göre 2021 yılında toplam 2 milyon 776 bin 461 mesken abonesinin elektriği geçici olarak kesildi. Ticarethane ve sanayi aboneleriyle birlikte elektrik kesintisi yaşanan bütün abonelerin sayısı toplamda 3 milyon 449 bin 344’ü buldu. Elektriği kesilen hanelerin yaşadığı dram CHP’yi ayağa kaldırdı.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen hanelerle dayanışmak için “Eşimle birlikte bir hafta boyunca karanlıkta kalacağız. Adalet için bu ülkede kilometrelerce yol yürüdüm, şimdi karanlıkta oturacağım. Bu dünyada tüm demokratlara sesleniyorum: Samimilerse onlarda halkları için harekete geçsinler” açıklaması yaptı. Kılıçdaroğlu son olarak, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’ya talimat vererek, 81 il, 973 ilçede elektriği kesilen hanelerle dayanışma talimatı verdi.

NAZLIAKA’DAN GÖREVLENDİRME YAZISI

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, CHP liderinin talimatı üzerine harekete geçti. Nazlıaka, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ve 81 il kadın kolu başkanına görevlendirme yazısı yazdı. Nazlıaka, görevlendirme yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda CHP Kadın Kolları olarak, 81 ilde elektriği kesilmiş olan yurttaşlarımızı ziyaret ederek dayanışma içinde olacağız.”

KARANLIĞA MAHKÛM OLMAYACAĞIZ!

Yeni yol haritaları ile ilgili yazılı açıklama yayımlayan Nazlıaka, şunları kaydetti:

“AKP Hükümeti 20 yıldır ülkemizi uçurumun eşiğine getirdi. Peş peşe gelen zamlar nedeniyle yurttaşlar açlık, yoksulluk ve son olarak da karanlığa mecbur bırakıldı. Aydınlık günleri var etme umudunu yükselten partimiz, bu karanlığa sessiz kalmadı, kalmayacak.

Bir annenin dahi çocuklarını yatağa aç yatırmadığı, suya, ekmeğe erişiminin lüks olmadığı 21. yüzyıl Türkiye’sinde yurttaşların karanlıkta kalmadığı bir ülkeyi hep birlikte kuracağız.

Ülke kaynaklarının 5’li çeteye peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz. Bir hane karanlıkta ise hepimiz karanlıktayız. Bu karanlığa birlikte aydınlatmak için 81 il 973 ilçede elektriği kesilen haneleri tek tek ziyaret edeceğiz. CHP Kadın Kolları olarak bu hanelerle dayanışacak ve ilk seçimlerde logosunda ampul olup halkı karanlığa mahkûm eden partiyi sandığa gömeceğiz. Ampulü patlatacağız!”

 

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -