Sponsorlu Bağlantılar

Kingdom Hospital 1. Bölümü Tatmin Edici Mi

Kingdom Hospital , yazar Stephen King’in Danimarkalı yönetmen Lars Von Trier’in daha önceki bir çalışmasını üstlendi ve ilk kez 2004’te yayınlandı. Birkaç ödüle aday gösterildi ve – beni gülümseten bir şey – “Bir Animasyon Karakteriyle Olağanüstü Performans” ödülünü kazandı. Canlı Yayın Programında” (dijitalleştirilmiş bir karınca yiyici için). Dizi televizyona ilk çıktığında sadece sıradan bir izleyiciydim. İlk bölümü izledim, ardından arsayı tamamen kaybetmeden ve pes etmeden önce birkaç hafta diziye girip çıktım. Son zamanlarda, her bölüm için özel bir inceleme yapmak amacıyla diziyi satın almaya ve bir kez daha denemeye karar verdim. Öyleyse devam edelim.

https://turkcedublajfullhdizle.com/dizi/the-light-in-your-eyes/

Hikaye, Lewiston, Maine’deki, çok sayıda çocuğun öldüğü bir İç Savaş dönemindeki değirmen yangını alanında inşa edilen isimsiz hastane etrafında dönüyor. İlk bölüm temel olarak sahneyi belirliyor ve bizi ana karakterlerle tanıştırıyor. Bunlar: kendini işine adamış ama biraz kibirli Dr. Hook (Andrew McCarthy); Hastalık hastası ve psişik olan Sally Druse (Diane Ladd); ünlü bir sanatçı olan Peter Rickman (Jack Coleman); açıkça iğrenç ve herkes tarafından sevilmeyen Dr. Stegman (Bruce Davidson); genel hastane tamircisi ve oldukça ürkütücü Otto (Julian Richings); ve Mary (Jodelle Ferland), değirmen yangınında ölen ve küçük bir çan şıngırdatarak Kingdom Hastanesi koridorlarında dolanan genç bir kız.

Bu açılışın ilk yarısında, Kingdom Hospitalgerçekten heyecan verici bir şey, iyi, hatta harika olma potansiyeline sahip bir şey gibi geliyor. Açılış kredileri, atmosferik bir film müziği ve ışıltılı görsellerle güzelce yapılır. Değirmen yangınının öyküsü açıklandıktan sonra, eylem yeşil çapraz kodun asla öğretilmediği ünlü bir ressam olan Peter Rickman’a geçer. Bir sabah ıssız bir yolda koşuya çıkar, ancak onu ölüme terk eden dikkatsiz bir sürücü tarafından tokatlanır. Bu açıkça Stephen King’in kendi hayatında meydana gelen çok benzer bir olaya atıfta bulunuyor. Yazarların sanatlarında kendilerini ve kendi deneyimlerini kullanmalarına karşı olmadığımı söylemeliyim (yaratıcı yazarlığın neyle ilgili olduğunun büyük bir kısmı esasen bu). Beni rahatsız eden ve gözlerimi biraz deviren şey, King’in malzemesiyle ne kadar bariz olduğu.

Hayaletleri gören tek kişi Peter Rickman değil, ortaya çıkıyor. Tamirci Otto, güvenlik monitöründe bir kızın yüzünü görür. Ayrıca kaybolmadan önce eski moda ve açıkça ürkütücü bir ambulansın A&E’ye girdiğine tanık oluyoruz. Başka bir yerde, Sally Druse, iğne ve iğnelerden şikayet ederek Krallık Hastanesine yatırıldı, ancak hastanede tamamen farklı bir amacı olduğu, yaşlı hastalardan birine geri döndüğünü ve bir seansın uygun olacağını söylemesine rağmen. Bir asansörün arızalanması sırasında, Druse bir çocuğun ağlama sesini duyar ve kimse ona inanmasa da bir hemşireye söyler.

Dr. Hook ve ekibi tarafından ameliyat edildikten sonra, Peter Rickman bilinçsizdir ve karanlık ve yıkık bir yerde kendini hayal eder, burada gölgelerde gizlenen dişli dişleri olan korkunç bir çocuk görür. Rüyalar ülkesinden fırlayan Rickman daha sonra uyanır ve doktorlar karısına böyle bir olayın olasılığının çok düşük olduğunu söylemiş olsa da, mucizevi bir şekilde tamamen iyileşmiş gibi görünmektedir. Çok garip bir şey oluyor.

Oh, ve işlemler boyunca, bunun normal mi yoksa paranormal mi olduğu netleştirilmese de (açıkça paranormal) hastaneyi temellerinden sarsan çok sayıda deprem var.

Ve böylece Kingdom Hospital’ın ilk bölümü sona eriyor . Yaklaşık bir buçuk saatte, alınacak çok şey var, hatırlanacak çok fazla karakter var ve bence doksan dakika, herhangi bir TV dizisinin tek bir bölümü için muhtemelen çok uzun. Komik olmaya çalışan ancak başarısız olan bazı sahneler var, birkaçı daha başarılı ve bazıları genel arsaya herhangi bir zarar vermeden tamamen kaldırılabilirdi. Ama sonra tekrar, bu pilot bölüm ve bu yüzden ortalamadan biraz daha uzun sürmesi gelenek. O zamana kadar, birkaç gıcıklığa rağmen, işler umut verici görünüyor.

https://turkcedublajfullhdizle.com/

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -