Sponsorlu Bağlantılar

Lazer Epilasyon ile Vücut Kıllarına Veda Edin

Lazer Epilasyon ile Vücut Kıllarına Veda Edin

İstenmeyen vücut tüylerinde kurtulmak amacı ile Sarıyer lazer epilasyon işlemleri uygulanıyor. Bu yöntem günümüzde hem erkek hem de kadınlar tarafından oldukça fazla tercih edilir.

Genel olarak insanların bu uygulama ile ilgili en fazla merak ettiği konulardan bir tanesi kaç seans sürdüğü oluyor.

Lazer epilasyon için farklı seans süreleri ve sayısı söz konusu olabilir. Bu noktada önemli olan konu ise hangi bölgede işlem yapıldığıdır. Bu kapsamda; Şişli lazer epilasyon uygulamasında bikini bölgesi, koltuk altı gibi yerlerde 4 ila 8 seans sürerken sırt, yüz ve benzeri bölgelerde ise 6 ila 12 arasında bir seans miktarı söz konusudur.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon, lazer ışını yayan bir cihaz ile kıl köklerinin tahrip edilmesi şeklinde tanımlanabilir. Teknoloji ile gelişen ve etkili sonuçlar ortaya koyan Levent lazer epilasyon uygulaması tüylerin lazer enerjisi yardımı ile yok edilmesi işlemini gerçekleştirir. Buna özel cihazlar tasarlanmıştır ve cilde milisaniyelik atışlar uygulayarak kıl köklerini tahrip eder.

Lazer atışları ile kıl kökünde ısı meydana gelmesi ve bu köklerin tahrip edilmesi işlemi olarak bilinen lazer epilasyon, birçok insan tarafından yaptırılıyor. Ayrıca, Sarıyer lazer epilasyon ile vücudun her bölgesinde istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün hale gelir.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanır?

Lazer epilasyon geniş kapsamlı bir uygulama olarak ön plana çıkar. Genel olarak birçok insan için uygulanması mümkündür. Genellikle 16 ve 17 yaşından itibaren sık uygulanır. Ancak 12 yaşından büyük kişilerin Şişli lazer epilasyon uygulamasından yararlanması mümkündür.

Bununla birlikte kişinin cilt yapısı da uygun olmalıdır. Aynı zamanda kıl yapısı ve renginin de epilasyon için uygun olması gerekir. Yani cilt ve kıl yapısı uygun olan ve yaşı da 12’den büyük olan herkes için lazer epilasyon yapılması mümkündür.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Uygulamanın farklı çeşitleri vardır. Çünkü her bireyin farklı cilt ve kıl yapısı olabilir. Bireyin cilt ve kıl yapısına göreyse kullanılan cihazın değişkenlik göstermesi mümkündür. Bu doğrultuda Levent lazer epilasyon işlemleri kapsamında 4 farklı yöntem bulunduğu söylenebilir.

Uygulanan yöntemler Diode lazer, Alexandrite lazer, Ruby lazer, Nd Yag lazer şeklinde ayrılır. Her yöntemde kullanılan cihazlar ve dalga boyları değişebiliyor. Kılların incelik, uzunluk, renk ve benzeri özellikleri ile cilt yapısına göre Sarıyer lazer epilasyon işlemleri kapsamında uzman kişiler tarafından ideal yöntem seçilir.

Lazer Epilasyon Sonrası Nelere Dikkat Etmelidir?

Lazer epilasyondan sonra daha iyi, hızlı ve sorunsuz bir iyileşme süreci için uzman kişilerin önerilerine dikkat etmek önemlidir. Sizlere verilen tedavi amaçlı krem ve benzeri ürünleri kullanmaya özen göstermelisiniz.

İşlem sonrasında uygulama alanında kızarıklık meydana gelmesi normaldir. Kızarıklık oluşan yerlerin güneşe maruz kalmamasına da dikkat edilmesi gerekiyor.

Bu kapsamda; Sarıyer lazer epilasyon sonrasında uygulama bölgesinin sıcak ile temas etmemesi gerekir. Kurutma makinesi, sıcak su gibi şeyler uzak tutulmalıdır. Aynı zamanda terleme ve sürtünme gibi şeylere de dikkat edilmesi gerekiyor. Uygulama bölgesinde tüylenme olursa bireyin müdahale etmemesi de dikkat edilmesi gereken unsurlar arasındadır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon uygulamasında herkesin ihtiyacı farklı olabilir. Bireye uygulanacak epilasyon yöntemi, kişinin cilt ve kıl yapısına göre değişir. Yönteme göre de fiyatlar farklılık gösterir. Aynı zamanda uygulama yapılacak bölgenin neresi olduğuna göre de fiyatların değişmesi söz konusudur.

Dolayısıyla, Levent lazer epilasyon işlemleri kapsamında vücudun hangi bölgesine işlem yapılacağına ve uygulama yöntemine karar verildikten sonra fiyat bilgisi alınabiliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -