Gündem

Lol S Nasıl Alınır

Her ne kadar bilinmese de LOL S sıralaması minyonlardan da etkilenir.

Minyon Kesmek

Böylece sadece karakterlere altın sağlamamaktadır. İyi bir oyuncu, dakika içinde 10 milyon kesebilir. Buradan yapılabilecek bir hesapla 20. dakikaya geldiğinizde 180 minyon olmalıdır.

Böylece sadece bir şampiyon öldürseniz bile S alma ihtimaliniz daha fazla yükselir.

lol s nasıl alınır ? S rank oyunu profesyonel bir şekilde oynadığınızı gösterir. Bu nedenle takım arkadaşlarınıza oyunu iyi bildiğinize yönelik güven verir. Böylece oyun esnasında daha iyi strateji kurmanız, iletişim gerçekleştirmeniz de mümkündür. Aynı zamanda karşı takım da S olduğunuzu görerek dikkatli olacaktır.

Bunun için seçtiğiniz şampiyona dikkat etmeniz gerekir. Zira her karaktere göre S farklılaşabilir. Örneğin Blitzcrank oynuyorsanız, 1/1/6 ile S alınabilir. Ancak Talon mid oyuncusu olduğu için oldukça zordur. Peki, LoL S Nasıl Alınır?

Ölmeden Oynamak

S almak istiyorsanız ölmemek ya da en az sayıda ölmeye çalışmak da önemlidir. Bu takımı kurtarmak için de geçerlidir. Zira onları kurtarsanız bile sadece +1 kill daha vermenize neden olur.

Aynı şekilde grup halindeki düşmanlardan sadece birini alabilecekseniz, ölme durumunu da göze almanız gerekir. Kill alsanız bile ölmek, S almanıza engel olabilir.

Totem

Totem almak ve totem kesmek de LOL S sıralaması için önemlidir. Totemler düzenli alınmalı ve süresi bittikçe yenilenmelidir. Özellikle düşmanların geçecekleri yerlere yerleştirmek, daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olur.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -