Yerel

Malatya’da ekmek ve yemek fabrikası tamamlandı

MALATYA (İGFA) – Ekmek ve Yemek Fabrikasının inşaatının tamamlandığını belirten Fen İşleri Daire Başkanı Yusuf Aknişan, fabrika alanında yaptığı inceleme sonrasında açıklama yaptı.

Malatya’da 13 ilçede başlatılan projelerde şantiyelerin son noktalarına gelmek üzere olduğuna dikkati çeken Aknişan, “Ekmek ve Yemek Fabrikamızı da tamamlamış durumdayız. Çevre düzenlemesiyle ilgili imalatlarımız devam ediyor. Yapılan düzenlemelerin tamamlanmasıyla birlikte en kısa sürede hizmete açıp vatandaşlarımızın istifade edebileceği son teknolojiyle donatılmış modern bir tesis Malatya’ya ve bölgeye kazandırılmış olacak. Tesisimizin kapalı alanı yaklaşık 10 bin metrekare. Bu alanda Ekmek ve Yemek fabrikamız birlikte hizmet verecek. Mevcut fabrikalarımızın kapasitesi ileriyi ön görerek artırılmış oldu. El değmeden son teknolojiyle üretim gerçekleştirilecek” diye konuştu.

Malatya’nın deprem kuşağında olduğuna vurgu yapan Aknişan, “u anlamda afetlerle her an karşı karşıyayız. 2020 yılında da deprem ile karşı karşıya kaldık. Tabi bu proje gerçekleştirilirken ileride bir afet durumu yaşandığında üretimin kapasitesi artırılarak Malatya’mıza ve bölgemize hizmet edecek bir şekilde projemiz yapıldı. Tesisin fikir aşamasında ve uygulama aşamasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı, mesai harcayan arkadaşları ve ilgili firmaya teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -