Sponsorlu Bağlantılar

Matt’in Şaşkın İncelemeleri; Evde Tek Başına 2

Tuhaf ilk filmden sonra biraz zaman alıyor, bu sefer Kevin!!! (Macaulay Culkin) gerçekten de devasa ailesiyle birlikte havaalanına varıyor. Yine geç kalıyorlar ve geç kalma çılgınlığı içinde Kevin’in farkına varmıyorlar!!! yanlış uçağa bindi.

Aile Prag’da Noel için yola çıkarken Kevin!!! kendini New York’a doğru giderken bulur. Yetkilileri uyarmak yerine pahalı bir otele yerleşir ve ardından en yakın oyuncak mağazasına gider. Erkekler erkek olacak.

Ailenin geri kalanı Prag’a varır ve Kevin’in !!! kayıp. “Kevin!!!” annesi diyor. Polisle konuşurlar, havaalanına hızlı bir zil vereceklerini ve yerel bir pansiyonda kalmalarını tavsiye edeceklerini söylerler. Kevin!!!’in ucuz patenci amcası “Çok misafirperver” diyor “birisi benim buraya gelmem için her yıl para ödemeli. Her neyse, ben kötü ruhlu bir ucuz paten amcasıyım, Kevin’i bile sevmiyorum!!!”

Kevin!!! ilk filmde evini soymaya çalışan ve Ray Liotta ve Robert Deniro ile takılan Vinny’yi (Joe Pesci) fark ettiğinde bir oyuncak dükkanındadır. Vinny’nin dükkânı soymayı planladığını duyar. “Palyaço kılığında mı geldim? Seni eğlendirmek için mi buradayım? Beni bu kadar komik yapan ne? Güvenliğin dikkatini dağıtmak için palyaço gibi giyiniyorsun ki ben de oyuncak çalabileyim, Henry. Sonra onları karaborsada satarız ve Paulie’nin pay almasını sağlarız.”

Kevin!!! Mağazanın muhtemelen bu oyuncakları sakat, ölmekte olan yetimlere vermeyi planladığını düşündüğü için buna üzülüyor. Dükkanda bazı bubi tuzakları kurmaya karar verir. Bir süre fikir almak için burun kıvırır ama sonra polisin binayı bastığını fark eder. Ray Liotta’nın Robert Deniro’yu ispiyonladığı ortaya çıktı.

“Lanet olsun” Diyor Vinny “Şimdi Ray Liotta tanık koruma programına girecek ve muhtemelen kafamdan vurulacağım, bu yüzden annem bana açık bir tabut cenazesi bile veremez. Bu kadar. İyi niyetli ama biraz alışılmadık bir avukat olmak için gangsterliği bırakıyorum. Kuzenim Ralph Macchio’nun şu anda bir avukata ihtiyacı var çünkü benzer arabaları içeren tuhaf bir tesadüf nedeniyle haksız yere cinayetle suçlanıyor. Gidip ona yardım edeceğim” dedi. Kevin!!! Vinny’nin artık iyi biri olduğuna karar verir ve onunla gitmeyi teklif eder.

https://1080pfilmizle.org/hizmetci-turkce-dublaj-full-hd/

Bu sırada Prag’da Kevin!!!’in ucuz patenci amcası aile için bir gün dışarı çıkmayı planlamıştır. “Orada bu arsız Japonla yeni tanıştım” diyor (kendi yeğeninden nefret eden hem ırkçı hem de ucuz bir patenci) “neredeyse fonetik olarak ne söyleyeceğini öğrenmiş gibi komik konuşuyordu, ama hepimiz bir müzeye. Bedava!” Diğerleri gitmeyi kabul ederler ve böylece hepsi bir minibüse biner ve müzeye götürülürler. Kevin!!!’in annesi, “Bu minibüsün sürücüsü tıpkı Takeshi Miike’ye benziyor” diye düşünüyor. O, Audition’ın büyük bir hayranı .

Gerçekten hırpalanmış görünen, neredeyse müze gibi olmayan bir depoya varırlar. Sonra hepsi ayrılır ve Amerikalılar için fazladan para ödeyen insanlar tarafından farklı odalarda vahşice işkence edilerek öldürülür. “Ah” Kevin!!!’in ucuz paten amcası “o çekici şapşal bağımlısı kızın hepimizin onun kaltakları olduğumuzu söylemesinin nedeni bu olmalı” diye düşünür. Kevin!!!’in annesi kaçar ama kaçarken ayağı takılır ve iki parmağını koparır. Bir trene atlar ve Amerika’ya geri döner.

Bu arada Kevin!!!, Vinny’nin kuzeni Ralph Macchio’yu bir karate turnuvasında Cobra Kai’ye karşı savaşması için tam zamanında hapisten çıkarmasına yardım etti. Rakiplerinin tüm kirli taktiklerine rağmen Ralph Macchio finale kaldı. Vinny ona saçına biraz ağda sürmesini söyler ama sonra bunun saçma göründüğünü düşünür ve ağdayı çıkarmasını sağlar. Ardından, hile yapmayı planladığı için finalde Ralph Macchio ile savaşan Kobra Kai’deki garip görünüşlü sarışın çocuk gülüyor.

Kevin!!! ona bubi tuzakları kurmaya karar verir. Garip görünen sarışın çocuk yüzüğe girdiğinde yüzüne bir kutu boya düşüyor. Burnunu kırar ve beyninin kanamasına neden olur. Artık savaşamadığı için, öldüğü için Ralph Macchio kazanır ve büyük bir kupa alır. Sonra Kevin!!!’in annesi gelir ve kar yağmaya başlar, bu gerçekten Noel olduğu anlamına gelir. Ne kadar sevimli.

Sonuç olarak, Evde Tek Başına 2’yi ilkinden daha iyi buldum ama ton olarak çok dengesiz buldum. 100 üzerinden 62 yıldız verirdim.

Kaynak: https://1080pfilmizle.org/

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -