Gündem

Meşhur Sultanahmet Köftecisi Nerede?

Meşhur Sultanahmet Köftecisi Nerede?

Ülkemizin birçok şehrinde köfte yapan restorantlar bulunmaktadır. İstanbul’un önemli turizm destinasyonlarının başında gelen Fatih / Sultanahmet, gastronomi konusunda da yerli yabancı turistlerin ve İstanbul’luların dikkatini çekmektedir.

İstanbul Fatih ilçesi Sultanahmet Meydanında bulunan ve değişmeyen lezzeti ile Meşhur Sultanahmet Köftecisi’nin hiçbir yerde şubesi bulunmamaktadır. Deneyimli titiz personeli, yetenekli ustaları ve bir asırı aşan gelenek ve tecrübesiyle İstanbul’un önemli lezzet noktalarından birisidir. Osmanlı’nın geleneksel Sultanahmet Köftesi lezzetini titizlikle günümüze taşıyan restorant, 2011 yılı başlarında baştan başa yenilenmiş, zaman içinde küçük dokunuşlarla bugünkü görünümüne kavuşmuştur. Sultanahmet Köftecisi’nde müşterilerin özel isteklerine göre farklı kombinlerle servis olanağı bulunmakta, müşteri memnuniyeti en önemli unsuru oluşturmaktadır.

Sultanahmet köftesi için tercih edilen Meşhur Sultanahmet Köftecisi bu işi aileden öğrenmiş, ilk günkü lezzetiyle bugüne kadar getirmiştir. Bir asırı aşan geçmişi ile kuşaklar boyunca bu işi yapmış olmanın verdiği güven ve titiz hazırlık ve sunum anlayışını benimsemiş prensipli tutumuyla Sultanahmet Köftecisi müşterilerini ağırlamaktadır. Nezih bir aile mekanı olan restorant titiz çalışanlarının yanında temiz servis malzemeleri ve sürekli hijyen kontrollü mutfağıyla yalnızca damaklara hitap etmekle kalmayıp, gönüllere de hitap ediyor.

İstanbul deneyiminize Sultanahmet Köftecisi’nde, hijyenin ve profesyonelliğin ön planda olduğu küçük bir Sultanahmet Köftesi arası vermeye ne dersiniz? Bu talebinize en yüksek standartlarda köftesi ve piyazıyla Sultanahmet Köftecisi‘nde karşılık bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -