Sponsorlu Bağlantılar

Mighty Boosh 3. Bölüm İncelemesi

İster Noel kutlaması olsun, ister doğrudan forma dönüş olsun, bu dizinin beşinci bölümü, benim düşünceme göre, şimdiye kadarki en iyisi. Howard’ın 32. (hmmm…) doğum günü ve tek yapmak istediği biraz caz ile sakinleşmek. Öte yandan Vince’in başka fikirleri var… içki, kadın ve birkaç şüpheli içerikten daha fazlasını içeren kurabiyeler içeren planlar… evet, bayanlar baylar, işte böyle bir parti verilir… Boosh tarzı.

Bu sezonun en iyi unsurlarını bir araya getiren bu bölüm, eğlenceyle dolu, en lezzetli malzemelerle dolu, neşeli bir karışık Noel yumruk kasesi… bir veya iki damla esprili şaka, biraz kıvırma, stil sıçramaları ve bir şişe dolusu ya da iki eski moda Şamanizm (bana öyle geliyor ki, sadece en iyi hikayeleri değil, aynı zamanda en iyi şakaları da bu diziyi yönetiyor).

Ayrıca birçok Boosh tutkununun her zaman merak ettiği soruya da bir yanıt alıyoruz … Howard, Vince için eşcinsel mi? Ve cevap, pekala….belki, birazcık. Cinsel tercihi o kadar önemli değil ama Howard’ın Vince’i sevdiğini görüyoruz, belki erkek arkadaş tarzında değil, daha çok Morecombe ve Wise tarzında, sadece çok daha iyi saç stilleriyle. Yine de, eminim ki çoğumuz, kötülüğü yendikten sonra ‘Ve şimdi… şehvetli ordular.

https://filmizle.run/dizi/v-wars-izle/

Şamanlar Baş Şaman Dennis’in caz sever Leicester’ın kimliğinin yanlış çıkması durumunda kafasını kesmesinden, bu sefer pikapları alıp yere bırakan Zaboo ve Harrison’ın devam eden ikili oyununa kadar şovu bir kez daha şamanlar çalıyor. erm gibi bazı korkak parçalar… Charles ve Eddie. Müzik zevkleri sorgulanabilir olsa da, DJ kung-fu’larının daha büyük olduğunu kanıtlayarak, güverteden başka bir DJ’i sert sözler ve tehditler karışımıyla konuşan adamlarla karşılaştırılabilecek kimse yok. Kült kahraman Kirk sadece bir replik alırken, Baş Şaman’ın sadece göze hoş görünmeyen, aynı zamanda ekstrem bir spor modeli olan eşiyle tanışıyoruz… iyi biri Dennis!

Parti tüm hızıyla devam ederken ve müzik pompalanırken, Camden’in tuhaf korkak ünlüler yolunda sunduğu en büyük ve en iyiyi görmekle kalmıyoruz, aynı zamanda Parker People, Chris De Burgh ve diğer kapı çarpma kameraları da var. bash’da görülebilir. Tabii ki hepsine (Bob Fosil dışında) sadece en iyi ve en havalı çocukların girdiğinden emin olmakla kalmayıp, aynı zamanda kimyasal olarak geliştirilmiş bazı kekler için malları tadabilen Kapıcı Bollo tarafından giriş hakkı verildi. TV şefi rolünü biraz fazla ciddiye alan Naboo’dan. Gordon Ramsey ya da Nigella’nın size haşhaşlı kekleri nasıl pişireceğinizi söylemelerine ya da hepsini yememeniz için uyarıcı uyarılarda bulunmanıza, sanki sonuçları yaparsanız şeytanı görmenize neden olacak, o zaman kim daha sonra çok kötü şeyler yapmaya devam edecekti. dizlerine.

Tüm bu çılgınlıkla birlikte, Howard’ın cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl cıvıl bir oyunu ve Naboo’nun söz konusu döndürülmüş şişede saklanan bakire sahibi bir iblis hakkında harika bir şaka elde ediyoruz. Ayrıca bir tarikat ikonu tarafından bir partiye muhtemelen en iyi giriş olan şey de var, çünkü Vince -tam gotik/retro/fütüristik/nu-romantik kıyafetiyle- hem kızları hem de erkekleri dönüştüren ‘büyük kafa karıştırıcı’ olduğunu kanıtlıyor. kafalar aynı.

Peki tüm bunların üstesinden nasıl gelebilirsin? Pekala, çatı romantizmleri ve sizi çok gülümsetecek ve eğlenceye katılacağınız bir finalle, o yaramaz kurabiyelerden bir veya iki tanesini kendiniz almış gibi hissedebilirsiniz. Akılda kalıcı ‘Bouncy Bouncy’ şarkısına tam bir şarkı eşlik ediyor, tabii ki bu elbette ikonik çocukların (ve yetişkinlerin .. kimse izlemiyorken) tercih edilen oyuncağına bir saygı duruşuysa .. efsanevi şişme şato.

Eğlence dolu, çılgın ve düpedüz harika, bu uzun zamandır en iyi Boosh bölümüydü ve tüm gün Bouncy melodisini mırıldanmamı sağlamakla kalmadı, aynı zamanda beni Bouncy Castle’ı bulma ve devam etme arayışına teşvik etti.

Kaynak: https://filmizle.run/

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -