Gündem

Otomatik Kapı

Otomatik kapı ile fotoselli kapı üreticiler açısından farklı olsa da müşteriler tarafından ayırt edilmesi zordur. Amacı ve kullanım şekli açısından kullanıcılar otomatik kapı ya da fotoselli kapı kullanmayı bir birlerine karşı öncelikli hissetmezler. Bu yüzden güvenilir bir üretici ile çalışıp doğru fiyat ve doğru ürünü almalısınız. Otomatik kapı İstanbul firmamız müşteri sadakatini kazanmak için büyük bir çaba harcamaktadır.

Fotoselli Kapı İstanbul modelimiz nasıl çalışır? Fotosel sistemi, hareket sistemi, hareketli kanatlar ve motor-yürütme aksamlarını anlatarak açıklayalım. Fotosel sistemi bir nevi emniyet sistemidir. Kapı açılırken ya da kapanırken her hangi bir cismin sıkışmasını engeller. Otomatik kapı İstanbul modellerimizin hareket sistemi çoğunlukla 12v DC ve 24v DC zayıf akımı ve kuru kontak tetik sistemiyle çalışmaktadır. Hareketli kanatlar, tek kanatlı ise 50 kg ile 60 kg arasındadır çift kanatlı ise 100 kg ile 120 kg arasındadır. Güvenlik açısından 4+4 lamine cam olarak daha fazla tercih edilmektedir. Temperli cam ise kırıldığında etrafa dağılır ve kısa bir süre kullanılamaz. Fotoselli kapı motoru ve hareket sistemi genellikle Çin, Türk ve Alman olarak tercih edilmektedir. Otomatik kapı İstanbul firmamız yerli üretime destekleyerek otomatik kapı motoru ve aksamı olarak yerli marka kullanmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için Otomatik Kapı İstanbul firmamızı arayın. 0543 697 12 22

Otomatik kapı alımı konusunda bilgi sahibi oldunuz peki ya otomatik kapı tamiri için ne yapacaksınız? Otomatik kapı tamiri için firmamızdan randevu alabilirsiniz. Otomatik Kapı İstanbul firmamız bizi aradığınız gün müsaitlik durumuna göre o gün içinde tespite gelirler. Fotoselli Kapı İstanbul firmamızdan aldığınız modellerimizden birinde sorun varsa tamiri garanti süresince herhangi bir ücret ödemezsiniz. Başka bir firmadan aldığınız bir otomatik kapı ise üretici olduğumuz için çok uygun bir fiyata ile çalışır hale getiririz. Fotoselli Kapı İstanbul modellerimiz 2 yıl garanti içindedir, 10 yıl boyunca kullanıcı hatası dışında yedek parça ücretsizdir. Bu yüzden müşterilerimiz bizlerden aldığı otomatik kapı nedeniyle hiçbir sorun yaşamaz. Satış sonrası ekibimiz 7/24 çalışmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -