Gündem

Bandırma Taksi

Bandırma Taksi

Özen Taksi, Balıkesir ilindeki tüm bölgelerde hizmet veriyor. Son derece geniş bir taksi filosuna sahip olan firma, bu işi profesyonel bir şekilde yerine getiriyor. 1974 yılından beri Bandırma’da faaliyet gösteriyor.

Özen Taksi, Balıkesir’in hemen her yerinde güvenli, kaliteli ve profesyonel bir taksi yolculuğu sunuyor. On yıllardan beri tercih edilen firma, site üzerinden de taksi çağırabilmenize imkan sağlıyor. Özen Taksi durağı, Bandırma bölgesinde yer alan tüm mahallelere hizmet vermektedir.

Çok geniş bir çalışma alanına sahip olan firma, bölgede oldukça fazla beğeniliyor. Saygılı ve deneyimli taksi şoförleri ile çalışan Özen Taksi, Bandırma bölgesinin en iyisi olarak karşımıza çıkıyor.

Özen Taksi Hangi Bölgelere Hizmet Verir?

Bandırma Taksi, Bandırma bölgesindeki mahallelere hizmet verir. Günaydın, Hacı Yusuf, Çınarlı, Haydar Çavuş, Levent, Paşakent, Kurtuluş ve Bent Başı gibi mahallelerde Özen Taksi hizmeti mevcuttur. Bunların yanı sıra İnönü Caddesi, Paşakonak, Paşabayır, Sunullah, Ordu ve 17 Eylül Caddesi’nde de faaliyet gösterir.

Bandırma bölgesinde taksi aramak zorunda kalmadan Özen Taksi’nin hizmetinden faydalanabilirsiniz. Taksicilikte çığır açan firma, işini profesyonelce yerine getirmekten asla geri durmuyor.

Yolcu memnuniyetine önem veren Özen Taksi, bu husustaki kalitesini her zaman hissettirmeyi başarıyor. Ayrıca sizi gitmek istediğiniz yere en kısa süre içerisinde ulaştırmayı başarıyor. Firma ile iletişim kurmak için 0543 654 33 07 numarasından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -