Spor

AGSYD Koşusu’nda zafer ALTINTEPE’nin!

BURSA (İGFA) – Türkiye Jokey Kulübü’nün resmî yarış programında yer alan ve her sene geleneksel olarak yapılan Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği (AGSYD) koşusu, bu yıl da büyük bir heyecana sahne oldu.

Genel Merkezi Bursa’da bulunan Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği adına düzenlenen koşu, Bursa Osmangazi Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Zorlu yarışta 3 yaşlı safkan Arap tayları 1.400 metrelik kum pistte koştu.

ÖDÜLÜ CANKILIÇ TAKDİM ETTİ

Osmangazi Hipodromu’nda Bursalı yarışseverlerin yoğun ilgi gösterdiği koşuyu jokey Özcan Yıldırım yönetimindeki ve Abdurrahman Altın’ın sahip olduğu “ALTINTEPE” isimli safkan kazandı. Toplam 360 bin TL ikramiyesi olan yarışı kazanan ALTINTEPE isimli safkanın sahibi Abdurrahman Altın’a vekaleten Feyat Altın’a ödülünü Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan adına Başkanvekili Cennet Cankılıç ve enbursa.com köşe yazarı Necati Kartal takdim etti.

Ödül töreninde Osmangazi Hipodrom Müdür Yardımcısı Behti Çolak da yer aldı. Geleneksel Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Koşusu’nda ayrıca ikinciliği KAYAFATİH, üçüncülüğü BÜYÜK MENDERES, dördüncülüğü MELİHİN İZİ ve beşinciliği de ATILIMBEYİ kazandı.

Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Başkanvekili Cennet Cankılıç törende yaptığı konuşmada, “Türkiye Jokey Kulübü’nün Anadolu medyasına verdiği destek için çok memnunuz. Bu ödülü Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve tüm Anadolu medyası adına veriyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -