Gündem

Sosyal Medya Fenomeni Gamze Karta Yeni Başarılara İmza Atıyor!

Sosyal Medya Fenomeni Gamze Karta Yeni Başarılara İmza Atıyor!

Tiktok sosyal paylaşım platformunda 1,7 milyon aboneye ulaşan Gamze Karta, Instagram ve Youtube gibi sosyal mecraları aktif olarak kullanıyor. Gamze Karta başarılı çalışmaları nedeniyle kısa sürede üne kavuştu.

Genellikle genç ve orta yaş takipçi kitlesi bulunan Gamze Karta, sosyal mecrada en fazla araştırılan kişiler arasında yer almaktadır. Aslen Hatay, İskenderun’lu olan güzel fenomen İstanbul’da yaşamaktadır. 1,65 cm boyunda 50 kg ağırlığında olan güzel fenomen, uzun makarna kullanıcı adını kullanan Özgür Balakar ve Ayda Kutay ile yakın arkadaş oldukları bilinir.

Koç burcundan olan Gamze Karta, Youtube fenomenleri arasında da girmeyi başardı. Youtube kısa süre önce boy gösteren Gamze Karta, etkili içerikleri göz dolduruyor.

Youtube’a girişinden 1 ay sonra 70K aboneye ulaşmayı başardı. Gamze Karta’nın Youtube paylaşımlarıyla da Tiktok’ta yakaladığı başarıyı yakalaması bekleniyor.

Instagram’da 175K aboneye ulaşan Gamze Karta’nın, her şey siyah olacak içerikli kız çocuğu ile yaptığı paylaşım 69 B görüntülenme sayısına ulaşmış durumda. Gamze Karta’nın elbiseleri siyah, arabası siyah, ojesi siyah olduğu halde samimi paylaşımı izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Youtube Kanalı: https://m.youtube.com/c/GamzeKarta

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -