Gündem

Sporla iki ayda sağlığına kavuştu

Bacağındaki damar çekilmesi nedeniyle 2 yıldır hareket kısıtlılığı yaşayan ev hanımı D.G. (53), Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi Spor Salonu’nda aldığı 2 aylık spor eğitimi sonunda iyileşti. Eski günlere döndüğünü söyleyen D.G. “Rahatsızlığım yüzünden evden çıkamıyordum artık istediğim gibi dolaşıyorum” dedi.

Bağcılar’da yaşayan 3 çocuk annesi D.G. (53), iki yıldır sağ bacağında damar çekilmesi rahatsızlığı yaşıyordu. Hastanede tedavi gören D.G. doktorunun tavsiyesi üzerine iki ay önce Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi’ndeki spor salonuna geldi. Spor eğitmeni Ayşe Aydın, D.G. için özel bir egzersiz planı hazırladı. İki ay süren regresyon takibi, uygun antrenman modeli ve beslenme programının uygulanması sonucunda D.G. sağlığına kavuştu.

“Merdiven çıkamıyordum”

Ayağını kımıldatamadığı ve kaldıramadığı için hareket kısıtlılığı yaşadığını söyleyen D.G. “Büyük sıkıntılar yaşadım. Yürümekte zorlanıyordum. Beşinci katta oturuyorum ve asansör olmadığı için merdiven kullanmak zorunda kalıyordum. Merdiven çıkamadığım için evden çıkamıyordum. Ev işlerimi de yapamıyordum. Ama artık istediğim gibi dolaşıyorum. Yeniden eski günlerime kavuştum” dedi. Yaşam kalitesinin arttığını söyleyen D.G. bütün kadınlara spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.
Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -