Gündem

Turgutlu’da ramazan eğlencesi doyasıya yaşandı

18.04.2022 – MANİSA – HİBYA -Turgutlu Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Direklerarası/2022” tiyatro oyunuyla eğlence dolu iki gün yaşattı. Alanları dolduran binlerce kişi ramazan eğlencesini doyasıya yaşadı.

Turgutlu Belediyesi’nin ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediği tiyatro gösterisi seyircilerden tam not aldı. Ankara Ekin Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Direklerarası/2022” isimli güldürü oyunu iki gün boyunca seyirciyle buluştu. İlk gösterimin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı, ikinci gösterimin Seyirtepe Tesisleri Amfitiyatro’da gerçekleştiği tiyatro oyununa her yaştan Turgutlulu yoğun ilgi gösterdi.

Cengiz Küçükayvaz’ın yanı sıra Züleyha Karyağdı, Kirkor Dinçkayıkçı, Ercüment Güvenç, Burcu Oktav, Giray Ayla ve Miraç Bayramoğlu gibi isimlerin yer aldığı “Direklerarası/2022” oyununda alanı dolduran binlerce izleyici kahkaha dolu anlar yaşadı.

Seyircilere pamuk şekeri ikramı

Turgutlu Belediyesi tarafından “Direklerarası/2022” oyununu izlemeye gelenlere pamuk şekeri ikram edildi.

Direklerarası/2022 tiyatro oyunuyla çok eğlenceli iki gün yaşandığını ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Pandemi nedeniyle iki yıldır Ramazan ayında bir araya gelememiştik. Bu yıl eski Ramazan eğlencelerini yaşatmak istedik. Direklerarası/2022 tiyatro oyunuyla çok eğlenceli ve keyifli iki akşam yaşadık. Bu güzel oyunu hazırlayan ve sahneleyen değerli Ankara Ekin Tiyatrosu oyuncularımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -