Sponsorlu Bağlantılar

Ünlü manken Alara Kaya, sosyal medya paylaşımlarıyla göz dolduruyor

Son zamanların en çok araştırılan isimlerinden biri olan Alara Kaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor.

Güzelliğiyle dikkat çeken model, yeni yıl hazırlıklarına başladığını da geçtiğimiz günlerde İnstagram üzerinden duyurmuştu. Her paylaşımı olay olan Alara Kaya, doğayla iç içe olan fotoğraflarıyla da gözleri üzerine toplamayı başarıyor.

Birkaç hafta önce burun ameliyatı olan ve sağlığına kavuştuğunu yine İnstagram’dan bildiren başarılı model, takipçileri tarafından sevgi yağmuruna tutuldu. Geçmiş olsun dileklerini kabul ederken herkese kucak dolusu sevgiler gönderdi. Bugünlerde İstanbul’da yeni çekim hazırlıklarını sürdürdüğünü de 1.1 milyon kullanıcısına son dakika haberi olarak bildirmiş durumda.

Ünlü Manken Alara Kaya Kimdir? Katıldığı Yarışmalar ve Aldığı Eğitim Nedir?

2017 senesinde güzellik yarışmalarına katılarak adından söz ettiren Alara Kaya, 20.06.1991 Yılında dünyaya gelmiş, kendini geliştirerek azimli duruşu ve ilgi çekici güzelliği ile önemli bir model haline gelmiştir. Internationale Business Management RFH Universitat’da Karşılaştırmalı Edebiyat eğitimini bitiren başarılı mankenin fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinmektedir.

Başarılı model, Güzellik yarışmalarında kazandığı sıfatın yanı sıra oyunculuk, spikerlik ve sunuculuk gibi alanlarda da kariyer hedeflemektedir. Güzelliğini ülkemizin en önemli top model yarışmasında kanıtlamış olan Kaya, çekici ve azimli Türk kadınını temsil ediyor. Otoriteler, Alara Kaya’nın tavırlarındaki kararlılık ve içindeki azimle geleceğin en başarılı modellerinden biri olacağı ve ülkemizin gurur kaynağı haline geleceği konusunda hemfikirler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -