Gündem

Yeni nesil araç uygulaması Rabam hizmete açıldı

Otomobil ile ilgili tüm ihtiyaçlara anında cevap veren sistemiyle hem Türkiye’de hem de dünyada bir ilke öncülük eden Rabam, hizmete başladı. ‘’Sizin aracınız bizim aracımız’’ anlayışıyla yola çıkan ve tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen start-up, araç bakımı ile ilgili tüm detayları kullanıcıların yerine planlıyor. Tüm süreçler Rabam tarafından takip edilirken; hizmet alan tüm kullanıcılar, kapıdan kapıya hizmet ayrıcalığıyla araçlarının nerede olduğunu uygulama sayesinde görebiliyor. Türkiye’nin ve dünyanın ilk yeni nesil araç uygulaması olan Rabam sayesinde kullanıcıların araçlarıyla ilgili tüm işlemleri istedikleri zaman istedikleri yerde gerçekleştirebileceklerini anlatan Rabam Kurucusu R. Kaan Aydoğan, kullanıcıların yetkili servis noktalarından hizmet alacağını söyledi. Aydoğan, “Rabam kullanmaya başladığınız andan itibaren aracınızla ilgili tüm süreci sizin için biz takip edeceğiz. Aracınızın muayene tarihini, trafik sigortası ödemelerini, yıllık bakım tarihlerini bir kenara not etmenize gerek kalmayacak. Akaryakıttan, bakıma kadar birçok hizmetten faydalanırken aracınız için yaptığınız tüm harcamalarınızı Rabam uygulaması üzerinden kolayca takip edebileceksiniz” dedi. 

Zaman tasarrufu sağlıyor

Otomotiv sektöründeki 10 yılı aşkın tecrübesi sayesinde sektördeki ihtiyacı doğru analiz ederek Rabam’ı hayata geçirdiklerini ifade eden R. Kaan Aydoğan, uygulamanın sunduğu avantajları şöyle özetledi: “Günün büyük bir zaman dilimini alan hizmetlerden dolayı çalışanlar artık iş yerlerinden izin almak zorunda kalmayacaklar, hafta sonlarını feda etmek yerine aileleri ile vakit geçirebilecekler. Tüm işlemleri Rabam temsilcileri, kullanıcılarımızın adına gerçekleştirecek. Rabam, araç kullanıcıları için önemli ölçüde zaman tasarrufu sağlayacak. Dijital asistanlık hizmetimiz sayesinde de kullanıcılarımızın ajanda tutmasına gerek kalmayacak. Otomatik hatırlatmalar ile işlemlerini, otomobili ile ilgili önemli tarihleri takip edebilecekler. Tek çatı altında araçların aylık veya yıllık maliyetleri kontrol altında olacak. Fiyatları da şeffaf bir şekilde kullanıcılarımız uygulama sayesinde görebilecekler.’’ 

Sürecin her anı kontrol altında 

Uygulama kapsamında şu an için 7 ana kategoride 50’den fazla hizmet kalemi bulunduğunu, belirten R. Kaan Aydoğan, ‘‘Kullanıcılar, belirlediğimiz yetkili servis noktalarından hizmet alabilecekler. Hizmet aldıklarında da ‘Aracım nerede, işlem hangi aşamada?’ gibi endişelerini müşteri ilişkilerini arayarak öğrenebilecekler. Bununla birlikte ‘araç takip’ özelliğini de kullanarak araçlarını harita üzerinden rahatlıkla takip edebilecekler. ‘Aracım nerede’, ‘kaç km hız ile ilerliyor’, ‘servis noktasına vardı mı?’ gibi araçlarını takip edebilecekler. Araçlarının işlem detayları ile ilgili bilgi almak istediklerinde de sohbet (chat) alanından yetkili arkadaşlarımızla kolaylıkla iletişime geçebilecekler’’ ifadesini kullandı. 

Kullanıcıları özel kampanyalar bekliyor

R. Kaan Aydoğan, Rabam’ın hizmete girmesi ile birlikte çok sayıda özel kampanyanın da kullanıcılara sunulacağını sözlerine ekleyerek, ‘’Rabam temsilcileri, aracınızın ihtiyacı olan tüm işlemleri takip edecek ve herhangi bir ek ücret ödemeden ‘kapıdan kapıya hizmet’ sürecini sağlayacaklar. Kullanıcılarımız için büyük kolaylıklar sağlayacak olan bu ve buna benzer kampanyalarımızı ise yıl boyunca devam ettireceğiz’’ diye konuştu.App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, dijital asistanlık hizmeti ile araçların muayene ve yıllık bakım tarihi gibi konuları da takip ediyor. İlk başta İstanbul’da kullanıcıların hizmetine sunulan uygulamanın yakın zamanda ise tüm Türkiye’ye yayılması hedefleniyor. 

Hibya Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -