Gündem

Zühre kabanları ile tarzınız konuşsun

Zühre Sonbahar-Kış 2022 koleksiyonundaki kaşe kabanlar ile sıcacık, renk ve tasarım çeşitliliği ile birbirinden yumuşak puffer montlar ile spor kombinler yaparak enerjik olabilirsiniz. Günden geceye geçişte üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz yakası ve kolları kürk detaylı modeller tam bir moda tutkusu hissettirecek. Zamansız şıklık seçenekleri ile yüzlerce modelin sunulduğu Zühre e-ticaret sitesi üzerinden kolayca sipariş verebilir, Zühre mağazalarını da ziyaret ederek koleksiyona göz atabilir, alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Zühre’nin dokunuşu ile kombininiz bir adım ileriye taşınır, kıyafetlerinizle tasarımda farklılığı yaşarsınız, kalite ve özgünlüğü üzerinizde taşırsınız. Her gün ve her zaman şıklığınız ile ön planda olursunuz. Zühre ile kumaşta ve aksesuarda kalitenin “Farkını Hisset”tiğiniz mevsimleri yaşayabilirsiniz.

Özellikle bu kış aylarında balıkçı yaka kazaklar ile kombinlenen kaşe kabanlar, spor bluzler ile kombinlenen kürk detaylı mantolar, rahat ve şık kalıpları ile pardesüler ve bilek hizasında tarz mantolar bu sezonun favorisi…  İç kürkü ile kabanlar hem şık bir görünüm yaratmada hem de bedeninizi sıcak tutmada etkili.  Kaban ve paltolarınızı boğazlı kazaklarla tamamlayın ve günün her saati “cool” ve özgür olun. Zühre 2021 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda kalıbı tam üzerinize göre, fazla oversize olmayan, diz hizasında kabanlar, spor puffer mont’lar, bilek hizasında paltolar, pardesüler ile şık, spor, enerjik ve aktif bir hayatın vazgeçilmez parçaları sizlerle olacak.

Renkli kabanlar ile enerjik ve naif bir kombin yapın!

Lapa lapa yağan kar, esen rüzgar ya da yağmuru artık dert etmeyin ve her günün keyfini ayrı bir kombinle çıkarın… Güneşin kışa dönük havada arada sırada da olsa gülümsemediği günlerde dışarı çıkarken evin sıcacık konforunu bırakmak çok zor ama Zühre kabanlar size evin sıcağını aratmayacak. Siz de şık ve rahat bir monta sahip olmak istiyorsanız mutlaka Zuhre.com.tr’ye göz atmadan alışveriş listenizi rafa kaldırmayın. Zühre’nin yumuşacık dokulu montları, kabanları ve yelekleri kombininize her zaman dış giyimde konfor katmaya geliyor. Bir kombinin en önemli öğesi dış giyimdir.

Kemer, yaka ve cep detayları ile Zühre ile kalitenin “Farkını Hisset”!

Zühre kabanların yaka ve kol detaylarındaki kürk ile bedeninizi, kapüşon aksesuarları ise başınızı sıcacık tutuyor. Koleksiyonda siyah, gri ve taba renkleri ile kaban’lar ve mont’lar gün içerisinde her ortama sezonun vazgeçilmezi olan su geçirmez kumaşı ile puffer montlar da yağmurlu günlerde sizi sıcak ve kuru tutuyor. Kaban, mont ve Kap’ların bel kısmında bulunan kemer detayı da kombininize her zaman ayrı bir hava katıyor. Tasarım dış giyim, kap, mont ve kabanların yan kısımlarında yer alan aksesuar detaylı cepler ise ellerinizi ısıtırken aynı zamanda detaylarla daha da şık görünmenizi sağlıyor. 

Zühre.com.tr üzerinden yapacağınız alışverişler pandemi şartlarına uygun olarak en kısa sürede kapınıza teslim edilir. Zuhre.com.tr “Bereketli Saatler” ve “Kazandıran Saatler” ile yüzde 25’e varan indirimler ile tüm kombinleriniz için en uygun Zühre tasarımını seçebilir, siz de Zühre kadınının şıklığı ile zamansız kombinlerinizle yeni sezonu ve trendi kaçırmadan modern ve şık görünebilirsiniz. Zühre’yi tercih ettiğinizde mutlaka “Farkını Hisset” mottosu ile fark edileceksiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
en iyi casino siteleri Betkom - Tipobet Giriş Sahabet Sahabet
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -